Co to takiego - jak się do tego zabrać?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • daryooo
    Classic
    • 2011
    • 18

krzysiek83wpr i Jac_ek - liczby niestety nie kłamią Fabia II 1,9 TDi ma w katalogu 240Nm a 1,4 Tsi tylko 200. Obydwa silniki mają gifty, jak zaznaczył Loru, a przy tym fabia jest lżejszym wozem, więc sprawa jest oczywista. Ja jeździłem rok taką fabią II 1,9 Tdi (auto nowe - wyjechałem nią z salonu) i przesiadłem się bezpośrednio na octavię 1,4 Tsi (także nowe i także wyjechałem nią z salonu, mam więc bezpośrednie porównanie i przełożenie z obydwu aut. pozdrawiam

ps. Jac_ek dzięki - już poprawiłem
  • mogrochal
    Drive
    • 2010
    • 53

Podświetlenie popielniczki w octavi I - żarówka w szarej obudowie. Myślałem, że żaróweczka jak inne i pociągnąłem. Żaróweczka wyszła ale okazała się "taka bez trzonka tylko z dwoma wąsami" a szara obudowa była jakby trzonkiem. Teraz nie mogę tego wsadzić z powroterm. Czy da się wymienić tylko żarówkę czy trzeba kupować całą obudowę?

Komentarz

• delanopl
      Elegance
      • 2009
      • 831

wydaje mi się że to ma być taka żarówka, bez trzonka, bodajże takie są w trzecim świetle stop, proponowałbym żebyś popróbował jeszcze ją raz założyć, tylko trzeba się dobrze "wcelować' 8)

Komentarz

• Agamek12
        RS
        S_OCP Member
        • 2006
        • 9942
        • Ford

Ta żaróweczka jest niestety kompletem z szarym trzonkiem. Wyciagając bańkę poprostu popsułeś. Aha, ta żarówka/komplet kosztuje około 20zł
        Adam... Używam:
        Rolka: e11FL 97KM/130Nm
        Passek: B6 175KM/366Nm

Komentarz

• mogrochal
          Drive
          • 2010
          • 53

:shock: :shock: :shock:
          No to zostaję bez podświetlenia. I tak nie palę :lol:

Komentarz

Pracuję...